jueves, 22 de marzo de 2012

Banner snack: seguretat a la xarxa.

Holaa! A continuació us deixo un banner creat a la pàgina bannersnak.com. El meu banner és sobre la seguretat a la xarxa i els perills que hi podem haver-hi dins d'ella.

espero que us agradii :)

jueves, 15 de marzo de 2012

glogster!!!

A continuació hi ha represetat un glogster que es un programa que serveix per fer muralls hi es bastant facil d'utilitzar.
 Per fer el teu has d'entrar a http://edu.glogster.com/ hi a partir d'alla has de registrarte hi desprès ja pots començar a crear el teu bloc ;)

miércoles, 14 de marzo de 2012

Ciberassetjament

RESUM DE LA NOTÍCIA DE L'ASSATJAMENT DE LA HUMORISTA EVA HACHE.


És podria dir que aquesta noticía és un exemple de ciberassatjament a la web, aquesta humorista va rebre abusos de "@Pelayo_Gil" que era un home de 22 anys nascut a Malàga, aquest individu també va amenaçar a altres persones com per exemple Risto Mejide. La actitud de Eva Hache va ser la correcta davant d'aquest missatge rebut, ho va comunicar rapidament a la guardia civil mitjançat el twitter.





RESUM DE LA NOTÍCIA DE L'ASSATJAMENT DEL PERIODISTA ESPORTIU JUANMA CASTAÑO. 




































Opinió personal:
Jo crec que aquests casos estan molt visibles a la vida quotidiana i cada vegada i a més gent que ho fa, aquestes persones ho fan simplement per diversió o perque es volen burlar d'alguna persona o intimidar-la. 
 Juanma Castaño i Eva Hache van reaccionar bé d'avant d'aquest ciberassetjador, i es el que s'hauria de fer davant d'aquests casos, comunicar-ho a la guardia civil o als pares.

lunes, 6 de febrero de 2012

de la meva casa al cole

Bueno a continuació us posare una ruta del google maps en la qual surt representat el recorregut desde la meva casa fins al col·legi Sant Antoni Maria Claret:


Ver mapa más grande

miércoles, 25 de enero de 2012

EL MEU VIATGE.

A continuació veureu  un album de viatges que he fet des de el colegi samc amb una eina molt util que es el google maps, esta molt be utilitzarla sobretot per marcar llocs o veure rutes posibles.

La recomano molt ;)

pd: a continuació veureu una presentació meva:

LA MEVA PRESENTACIÓ