jueves, 22 de marzo de 2012

Banner snack: seguretat a la xarxa.

Holaa! A continuació us deixo un banner creat a la pàgina bannersnak.com. El meu banner és sobre la seguretat a la xarxa i els perills que hi podem haver-hi dins d'ella.

espero que us agradii :)

jueves, 15 de marzo de 2012

glogster!!!

A continuació hi ha represetat un glogster que es un programa que serveix per fer muralls hi es bastant facil d'utilitzar.
 Per fer el teu has d'entrar a http://edu.glogster.com/ hi a partir d'alla has de registrarte hi desprès ja pots començar a crear el teu bloc ;)

miércoles, 14 de marzo de 2012

Ciberassetjament

RESUM DE LA NOTÍCIA DE L'ASSATJAMENT DE LA HUMORISTA EVA HACHE.


És podria dir que aquesta noticía és un exemple de ciberassatjament a la web, aquesta humorista va rebre abusos de "@Pelayo_Gil" que era un home de 22 anys nascut a Malàga, aquest individu també va amenaçar a altres persones com per exemple Risto Mejide. La actitud de Eva Hache va ser la correcta davant d'aquest missatge rebut, ho va comunicar rapidament a la guardia civil mitjançat el twitter.





RESUM DE LA NOTÍCIA DE L'ASSATJAMENT DEL PERIODISTA ESPORTIU JUANMA CASTAÑO. 




































Opinió personal:
Jo crec que aquests casos estan molt visibles a la vida quotidiana i cada vegada i a més gent que ho fa, aquestes persones ho fan simplement per diversió o perque es volen burlar d'alguna persona o intimidar-la. 
 Juanma Castaño i Eva Hache van reaccionar bé d'avant d'aquest ciberassetjador, i es el que s'hauria de fer davant d'aquests casos, comunicar-ho a la guardia civil o als pares.